Een aangenaam verblijf in een familiale sfeer

Dat is waarom zowel de zakenreiziger als de toerist voor ons hotel kiest. Genieten doet immers iedereen bij ons. Elke dag opnieuw gaan we tot het uiterste om onze gasten een prettig verblijf te garanderen.

Zo serveren we bijvoorbeeld dagelijks een rijk gevarieerd ontbijtbuffet met een ruime keuze aan verse producten. Denk hierbij onder meer aan zelfbereide, dagverse koeken en brood. Dit overheerlijke ontbijt staat – mits reservatie – ook open voor gasten die niet in ons hotel logeren. Het is telkens weer een heerlijke start van een boeiende… en zeker in Lochristi ook een bloeiende dag.

De ’bloeiendste’ buur van het fraaie Gent

‘Arriate’ is niet toevallig de naam van ons hotel. Dit woord is Spaans voor 'bloembed' en dat is precies wat we onze bezoekers aanbieden: een fijne stek in de fleurige bloemengemeente Lochristi. We staan daarnaast ook garant voor een heerlijke nachtrust in de comfortabele bedden die voor onze gasten klaar staan.

Lochristi. In the middle of… everywhere!

Ons hotel is centraal gelegen, vlakbij R4, E17, E40 en belangrijke invalswegen in Vlaanderen. In een mum van tijd bereikt u een heleboel Belgische trekpleisters en luchthavens. Lochristi is daarom de ideale uitvalsbasis voor elke zakenreiziger of toerist.

Voorzieningen

Gratis WiFi

Gratis parking

Concierge services

Werkruimte

Vergaderzaal

Wekdienst

Taxi-service op aanvraag

Kopie service

Strijkdienst

Gedeelde lounge/TV ruimte